De officiële website van
SV Zevenhoven

Bloedeloos gelijkspel bij Zeewolde – Zevenhoven

Zevenhoven heeft in en tegen Zeewolde met 0-0 gelijkgespeeld, beide ploegen wisten zich amper kansen te creëren en daarmee werd het dus min of meer een bloedeloos gelijkspel.

Maar “bloedeloos” doet misschien vermoeden dat beide ploegen het van meet af aan wel welletjes vonden, maar daar was absoluut geen sprake van. De inzet was aan beide kanten enorm, alleen overheerste de wil om niet te verliezen in plaats van de wil om perse te winnen.

“Het accent lag weliswaar bij Zeewolde en ons zwaar op de verdediging, maar desondanks vond ik dat wij meerdere malen een vrije middenvelder hadden, die we jammer genoeg onvoldoende wisten te vinden en daardoor creëerden we veel te weinig kansen”, aldus coach Dennis van den Ing.

Ook de tweede helft speelden beide ploegen met een tomeloze inzet, maar bleven grote kansen uit. In de slijtageslag moest bijna het gehele middenveld van Zevenhoven met krampverschijnselen worden gewisseld, maar dat overkwam ook tegenstander Zeewolde.

Van der Ing: “Ik ben verschrikkelijk trots op de ploeg, ik heb ze nog niet één keer iets kunnen verwijten, ze vechten als leeuwen voor elke meter en willen elke wedstrijd perse een goed resultaat neer zetten. Keer op keer een fantastische trainingsopkomst, uitstekende beleving en een prachtige sfeer. Prachtig om daarmee te mogen werken.”

Volgende week wacht in Mijdrecht de titelfavoriet Argon, men heeft dan niets te verliezen, allen maar te winnen!

Bron: www.rtvlokaal.nl