De officiële website van
SV Zevenhoven

Bericht van de barcommissie

Het seizoen is voor velen al vroeg beëindigd, de trainingen zijn wel weer begonnen, maar helaas moet de kantine gesloten blijven en kunnen wij het seizoen niet afsluiten wat u van ons gewend bent.

Wij willen langs deze weg iedereen die het afgelopen seizoen achter de bar en in de keuken hebben geholpen hartelijk bedanken. Zonder jullie hadden we het niet gered. Voor het aankomende seizoen hebben we jullie hulp en gezelligheid weer hard nodig.

Maar wij zijn ook nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers, dus voor diegene die een aantal uurtjes de tijd hebben om ons te komen helpen in onze mooie gezellige kantine horen we dit weer graag van jullie.

Wij hebben ook niet stil gezeten in deze bizarre tijden. Marion Domburg heeft helaas ons commissie begin dit jaar verlaten, maar wij konden al snel een nieuwe Domburg contracteren, en geen onbekende van jullie, onze eigen entertainer Jacco Domburg.

Ook zijn wij druk bezig geweest met de tap installatie , de klachten die er waren zijn nu opgelost, en vanaf nu hebben wij ook alleen nog maar Amstel op de tap. Helaas kunnen wij dit niet aanbieden voor hetzelfde bedrag dus zijn wij genoodzaakt het bier te verhogen. Tapbier € 2.00, fles € 2.25.

Als laatste willen wij jullie ondanks deze bizarre tijden een fijne zomer toewensen en hopen jullie begin september weer te mogen verwelkomen.

Stay save everyone
Jolanda, Jacqueline, Krent, Jacco