De officiƫle website van
SV Zevenhoven

Bedanktbericht Hans Verhoef

Ik wil iedereen graag bedanken voor de lieve berichten, kaarten en mooie bloemen. Donderdag 21 september doe je boodschappen bij de Hoogvliet in Alphen aan den Rijn en zo lig je in een ziekenauto op weg naar de eerste hulp.

Ik ben niet goed geworden en achterover met mijn hoofd op een marmeren vloer gevallen. Een week lang onderzoeken en ziekenhuis, de oorzaak is nog niet gevonden maar de gevolgen zijn dat ik een verschoven nekwervel heb, gekneusd ruggenmerg, zware hersenschudding en een pees gescheurd in mijn rechterschouder.

Enorm geschrokken en langzaam gaat het wat beter, vertrouwen krijgen in je lijf, dankbaar dat er tot op heden niets ernstigs is gevonden. Maar het herstel zal de nodige tijd in beslag nemen.

Maar de steun van iedereen helpt zeker bij mijn herstel en eens temeer blijkt wat een geweldige vereniging SVZ is.

Groetjes

Hans Verhoef