Alphia met 2-3 te sterk voor Zevenhoven

Zevenhoven heeft zijn eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft met 2-3 verloren. In de eerste helft waren beide ploegen behoorlijk aan elkaar gewaagd. De beste kansen waren voor Zevenhoven, maar gescoord werd er niet. Zo gingen beide ploegen met een 0-0 ruststand de tweede helft in. Daarin kwamen de bezoekers al snel op een 0-2 voorsprong. Kostbaar balverlies werd tot tweemaal toe vanuit de omschakeling afgestraft. De bezoekers kwamen zelfs nog op een 0-3 voorsprong, maar door treffers van Ruben Plaisier (vrije trap) en Mitchel Pijpers (penalty) kwam Zevenhoven nog terug tot 2-3. De gelijkmaker hing in de lucht, maar viel niet meer.
Aanstaande zaterdag speelt Zevenhoven opnieuw vriendschappelijk. Ditmaal tegen Roda ’23. Na afloop van deze wedstrijd wordt de nieuwe kantine officieel geopend.

Opstelling Zevenhoven: Jordy Aartman (46. Connor van Heertum); Bart v/d Broek (46. Jesper Rijneker), Nick Vis (65. Daan Brouwer), Albert van Dieyen, Berry Peters; Raymond Wens (65. Jeroen Haverkamp), Wesley Fransen (80. Robin Leliveld), Erik Luijben; Mitchel Pijpers © (90. Nick Vis), Damon Boon (46. Ruben Plaisier), Robin Leliveld (65. Leon Kampman)