De officiƫle website van
SV Zevenhoven

Afsluiting seizoen kabouters 2018/2019

Zaterdag 25 mei was het alweer zover, de laatste training van de kabouters van het seizoen.
Op 1 september 2018 zijn we het seizoen gestart met 14 kabouters op de zaterdagochtend. Na verschillende leuke evenementen zoals een succesvolle “ouders met en tegen kabouters-ochtend” op 27 oktober, met een klinkende zege voor de kabouters, en een drukbezochte feesttraining voor de kabouters met vriendjes en vriendinnetjes, eindigden we het seizoen met meer dan 20 kabouters!

Om iedere training weer tot een plezierige ochtend te maken, konden we gelukkig rekenen op veel enthousiaste train(st)ers. Tessa en Jasmijn waren zeer regelmatig op de vroege zaterdagochtend op het trainingsveld te vinden, vaak vlak voor hun eigen wedstrijd. Hans, die zonder te vragen met de voetbalschoenen aan al klaar stond om training te geven en Alex die de tweede helft van het seizoen zijn diensten heeft aangeboden. Tessa, Jasmijn, Hans en Alex, zonder jullie was het niet gelukt, nogmaals bedankt!

En dan natuurlijk de allerbelangrijkste deelnemers waar het allemaal om draait; de kabouters zelf! Wat waren jullie blij, enthousiast en deden jullie het hartstikke goed en leuk. Met zoveel plezier zijn jullie sowieso allemaal toppers! Kabouters, bedankt!

Volgend jaar zal een deel van de kabouters doorstromen naar de JO-elftallen. De oudste kabouters gaan in een regionale competitie spelen en de jongste kabouters blijven op zaterdagochtend trainen, met voldoende ruimte voor nieuwe aanwas! Tot volgend jaar!