De officiële website van
SV Zevenhoven

Afscheidswoordje Rob van Steijn

Langs deze weg wil ik van iedereen die ik op de gezellige seizoensafsluiting/BBQ misgelopen heb nog afscheid nemen. De samenwerking die ik met SVZ had duurde slechts één seizoen. Toen ik vorig seizoen kwam, kwam ik vol ambitie en verwachting naar deze club. Er stond een mooie selectie, een technische staf bestaande uit Dennis/Remco/Danny. Daarnaast was de begeleiding bij het 2e elftal in handen van Ticks (later ook Mario) en hadden we natuurlijk Hans voor de medische begeleiding. Alles zag er dus geweldig uit en vol verwachting begonnen we dus aan het seizoen.

Helaas werd al snel duidelijk dat mijn verwachtingen bijgesteld moesten worden. Een altijd tekort aan spelers in het 2e elftal waren de oorzaak dat we nimmer een rol konden spelen in de 2e klasse. Elke week kostte het weer moeite om een team te completeren voor het 2e elftal. Dankzij Ticks/Mario en Erik lukte dit. Ik heb daar wel ontdekt dat de samenwerking en samenhorigheid tussen de Zevenhovenaren geweldig is. Bijna ieder team was bereid om de selectie te helpen. Doch konden we met het 2e elftal niet aan degradatie ontkomen. Helaas ontging het 1e elftal hetzelfde lot. Daardoor kan ik zeggen dat het voor mij een totaal mislukt seizoen is, maar waar ik wel weer van geleerd heb en het positieve eruit haal.

Kortom na een moeilijk seizoen is het nu tijd om afscheid te nemen. Ik hoop dat SVZ in de 3e klasse weer de draad oppakt en in de toekomst weer successen kent en weer naar boven kan kijken.

Een fijne vakantie voor iedereen en veel succes.

Groetjes Rob van Steijn