De officiële website van
SV Zevenhoven

Afscheid Stanley Rijlaarsdam

Afscheid en condoleren op woensdag 3 januari
Op woensdag 3 januari gaan we bij SV Zevenhoven afscheid nemen van Stanley Rijlaarsdam. Iedereen heeft de mogelijkheid om vanaf 16:00 uur afscheid te nemen van Stanley en daarna de familie te condoleren.

Let op: In verband met de beperkte parkeergelegenheid wordt iedereen verzocht om zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar SV Zevenhoven te komen. Houd ook rekening met eventueel slecht weer en de lange wachtrij buiten.

Afscheid voor de jeugd op woensdag 3 januari
Onze jeugdspelers, begeleiders en ouders krijgen een aparte uitnodiging om langs te komen en afscheid te nemen op een eerder moment, net als jeugdleden van LTV Zevenhoven, leerlingen en docenten van het Scala College en vrienden/vriendinnen van Stanley.
Om 13:30 uur wordt Stanley met de auto naar SV Zevenhoven gebracht. Alle kinderen zullen in een stille tocht vanaf de ingang van sporthal de Vlijt naar SV Zevenhoven achter de auto aan lopen. Voor alle andere mensen is het mogelijk om langs de route in het dorp te staan, maar we willen jullie vragen om de weg vrij te houden én nadrukkelijk vragen om – vanwege de verwachte drukte – niet mee te komen naar SV Zevenhoven. Jullie zijn welkom vanaf 16:00 uur. De route van de stille tocht is als volgt: vanaf de Vlijt via de Sportlaan, de S. van Drielstraat, de Hertog Albrechtstraat en de Stationsweg naar SV Zevenhoven.

We willen vragen of alle kinderen en volwassenen die in het bezit zijn van een SVZ sjaal deze om te doen.

Afscheidsdienst op donderdag 4 januari
Op donderdag 4 januari is om 13:00 uur de afscheidsdienst van Stanley bij crematorium Bouwens in de Kwakel. Houd er rekening mee dat er een enorme drukte wordt verwacht. De dienst is ook online te volgen via een livestream, deze wordt alleen intern gedeeld. Na de afscheidsplechtigheid is er ruimte om samen te zijn bij SV Zevenhoven vanaf 14:45 uur.

Fotograaf aanwezig
Zowel op woensdag als donderdag is er een fotograaf aanwezig. Talitha Cornelisse zal voor de familie foto’s maken. Zij mag overal lopen en van elk moment foto’s maken.

Informatie voor de media
De familie heeft geen bezwaar tegen de aanwezigheid van de media op woensdag 3 januari, mits de media de stille tocht op zeer discrete wijze vastleggen met daarbij de privacy van familie en overige aanwezigen in acht nemend. Er mogen alleen opnames gemaakt worden vanaf de aanvang van de stille tocht t/m dat Stanley de kantine in wordt gedragen. De media is binnen niet welkom, en we willen dan ook vragen om na de stille tocht te vertrekken. Ook mogen er geen interviews afgenomen worden van familie, betrokkenen en overige belangstellenden voor, gedurende en na de stille tocht.

Memori
Via de volgende link https://www.memori.nl/gedenkplaats/stanley-rijlaarsdam kun je online een persoonlijk berichtje schrijven, een herinnering achterlaten en/of een kaarsje aansteken.