De officiële website van
SV Zevenhoven

Afgelaste programma naar 4 maart

Het was afgelopen weekend noodzakelijk om te kiezen voor een algehele afgelasting voor West. Voordat deze beslissing genomen werd, is de KNVB druk bezig geweest om een goed beeld van de situatie in het westen te krijgen. Een overhaaste beslissing nemen betekent immers onnodige inkomstenderving voor veel verenigingen.

In verband met de sneeuwval (gevallen in alle regio’s van West) waren de (kunst)grasvelden onbespeelbaar bij alle verenigingen. Hierdoor is de KNVB alsnog overgegaan tot een algehele afgelasting voor de zaterdag en zondag.

Wanneer worden deze competitiewedstrijden ingehaald?

De competitieleiders zijn druk bezig om alle afgelaste wedstrijden weer in te plannen. De wedstrijden zullen in het weekend van 4/5 maart ingehaald worden. Wanneer er in dat weekend bekerwedstrijden staan ingepland, dan worden de competitiewedstrijden naar het eerstvolgende inhaalweekend na 4/5 maart verplaatst.

Wedstrijden uit de B-categorie zijn ook verplaatsbaar naar andere inhaalweekenden of doordeweekse avonden wanneer beide teams/elftallen onderling akkoord zijn.

Bron: www.knvb.nl