De officiële website van
SV Zevenhoven

Actie verbouwing keuken, toiletten en invalidentoilet gestart!

Om onze kantine nog mooier én voor iedereen toegankelijk te maken, willen we graag groots verbouwen. We gaan namelijk de keuken en toiletten volledig opknappen. Daarnaast komt er een speciaal invalidentoilet. Maar om dit te realiseren kunnen we jouw hulp gebruiken! Hoe? Met een eigen ontworpen sticker!

In de kantine hangt een mooi bord waarop we 80 stickers op kwijt kunnen. Zodra het bord vol is, is het benodigde geld binnen en kan ons bouwteam aan de gang gaan.  

Hoe werkt het?

  • Je kunt jouw bijdrage leveren door een sticker aan te schaffen met een eigen verzonnen tekst. Deze tekst verwerken wij uiteindelijk in de toiletgroepen voor een blijvende blijk van waardering.
  • Een complete sticker kost €200,-, een halve €100,-, en een kwart €50,-.
  • Het is mogelijk om per team, per individu of bedrijfsmatig een of meerdere stickers aan te schaffen.
  • In de bestuurskamer ligt een formulier voor een eenmalige automatische incasso. Voor bedrijven kunnen wij een factuur opmaken.

Verder staan we uiteraard open voor andere inzamelingsacties ten behoeve van de verbouwing. Zo hebben onder anderen de organisatie van het kookcafé en de organisatie van de voetbalquiz al een mooi bedrag opgehaald. Mochten er nog andere ideeën zijn om geld in te zamelen, dan horen we dit graag!

Tot slot willen we Luke van den Broek en Jacco Schonewolf via deze weg bedanken. Luuk heeft het bord ontworpen en Jacco heeft het bord gerealiseerd. 

Voor vragen en/of digitaal aanmelden voor een sticker graag even een mail sturen naar sponsoring@svzevenhoven.nl, of Mario Wouters, Erik de Groot of Rolf Koot even aanspreken. 

Namens de Sponsorcommissie en het bouwteam alvast bedankt voor de steun.