De officiële website van
SV Zevenhoven

Actie verbouwing keuken, toiletten en invalidentoilet 3 maanden onderweg

Inmiddels hangt het sponsorbord voor de verbouwing van het invalidentoilet, de overige toiletgroepen en de keuken al circa 3 maanden. Nu is het zo dat er gelukkig al diverse mensen en teams een sticker hebben gekocht om ervoor te zorgen dat we aan de verbouwing kunnen beginnen. We hebben nog ongeveer 40 openstaande plekken en hopen dat we deze zo snel als mogelijk gevuld kunnen krijgen zodat onze bouwcommissie kan starten met deze grootschalige verbouwing. Mocht je nog geen sticker hebben en onze mooie club een warm hard toe dragen hopen we dat jullie hier aan mee willen werken.

Hoe werkt het?

  • Je kunt jouw bijdrage leveren door een sticker aan te schaffen met een eigen verzonnen tekst. Deze tekst verwerken wij uiteindelijk in de toiletgroepen voor een blijvende blijk van waardering.
  • Een complete sticker kost €200,-, een halve €100,-, en een kwart €50,-.
  • Het is mogelijk om per team, per individu of bedrijfsmatig een of meerdere stickers aan te schaffen.
  • In de bestuurskamer ligt een formulier voor een eenmalige automatische incasso. Voor bedrijven kunnen wij een factuur opmaken.

Voor vragen en/of digitaal aanmelden voor een sticker graag even een mail sturen naar sponsoring@svzevenhoven.nl, of Mario Wouters, Erik de Groot of Rolf Koot even aanspreken. 

Namens de Sponsorcommissie en het bouwteam alvast bedankt voor de steun.