De officiële website van
SV Zevenhoven

Aanstaande zaterdag December Bingo om 20.00 uur

Zaterdag 13 december staat de gezelligste december bingo bij SV Zevenhoven op het programma. Je bent van harte welkom om 20.00. Zorg dat je op tijd bent, zodat je geen ronde hoeft te missen!

Iedere bingoronde heeft een ander thema. Zo is er een kerstronde en een winterronde, maar uiteraard is er ook een spelletjes- en DVD-ronde voor de kids. Lekkernijen voor tijdens de feestdagen zullen ook zeker niet ontbreken. We sluiten af met de superronde en ook dit jaar zijn er weer fantastische prijzen te winnen. Wie weet win jij de Airfryer of de versierde houten kerstboom!

Kom gezellig kerstbingoën bij SV Zevenhoven en maak kans op mooie prijzen. Er zijn prijzen te winnen voor jong én oud. Hoe groter de koppel, hoe gezelliger het is! Dus neem gezellig je vrienden en/of vriendinnen mee! We zien jullie graag 13 december om 20.00 in onze sportkantine.

Opbrengst
De opbrengst gaat zoals ieder jaar naar het voetbalkamp voor de jeugd. De eerste week van de zomervakantie gaan alle jeugdleden op voetbalkamp. Mede door de december bingo kunnen we voor de jeugdleden ieder jaar weer een fantastisch voetbalkamp organiseren.

December bingo poster 2014.indd