De officiële website van
SV Zevenhoven

67 deelnemers EK-Poule, Robert Mooren eerste koploper

In totaal hebben 67 deelnemers zich opgegeven voor de SV Zevenhoven EK Poule. Robert Mooren en Senad Rasljanin voorspelden de uitslag van Turkije – Italie (0-3) direct goed, echter pakte eerstgenoemde ook een aantal bonuspunten waardoor hij zich de eerste koploper mag noemen.

Van onze deelnemers denkt maar liefst 41% dat Frankrijk Europees Kampioen wordt. Engeland (14%), Nederland (11%), België (11%), Portugal (9%), Duitsland (8%), Italië (5%) en Spanje (2%) zijn de andere kandidaten voor de titel. Over Nederland zijn ons deelnemers opvallend positief. Iedereen ziet Nederland in elk geval door de groepsfase heen gaan, 67% denkt dat Nederland in elk geval de kwartfinale bereikt en meer dan de helft (58%) ziet ‘ons’ zelfs in de halve finale terecht komen. Een finaleplaats zit er volgens 20% zelfs in.

Voor de winnaar van de EK-Poule ligt er een bedrag van € 151,- klaar, de runner-up krijgt € 84,- en de nummer 3 moet het doen met € 34,-. Met regelmaat zullen wij een tussenstand publiceren, echter is het ook te volgen via https://poules.com/nl/poules/sv-zevenhoven/ek-2021.