De officiële website van
SV Zevenhoven

Zorg voor 1 november voor een correcte spelerspasfoto

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.

Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw team voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder. Voor alle jeugdteams heeft het jeugdbestuur de spelers voorzien van een correcte foto. Het is van belang dat spelers deze foto niet meer zelf wijzigen.

Voorwaarden
Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Voor leden die vanaf 1 november nog geen spelerspasfoto op de digitale spelerspas hebben, is het altijd mogelijk om een foto in te stellen, dus ook na 1 november.