De officiƫle website van

Zevenhoven verliest thuiswedstrijd van VOP: 0-2

Zevenhoven is de maand november slecht begonnen. Op eigen veld was VOP met 0-2 te sterk. VOP komt hierdoor op gelijke hoogte met de ploeg van Dennis v/d Ing. Bij rust stonden de bezoekers al op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft ging Zevenhoven op jacht naar de gelijkmaker. De gelijkmaker hing ook in de lucht, echter werd er in de slotminuut gescoord aan de andere kant: 0-2.
Ondanks de nederlaag blijft Zevenhoven 7e op de ranglijst, maar het behalen van een driepunter is nu wel broodnodig aangezien de staartploegen zijn aangesloten. Volgende week zaterdag gaat Zevenhoven op bezoek bij Almere FC, de nummer 6 op de ranglijst.

Opstelling Zevenhoven: Martijn Brouwer; Michiel Polman (89. Senad Rasljanin), Koen Aartman, Frank Koelewijn, Thijs Noordsij; Coen Ravesloot, Bob Annegarn, Roland Verlaan (50. Berry Peters); Ivo v/d Vlugt, Marco Pellegrom