De officiële website van
SV Zevenhoven

Zevenhoven verliest in Bodegraven van Rohda ’76

Zevenhoven is er niet in geslaagd om een goed resultaat tegen Rohda’76 te boeken. De Bodegravers trokken met 3-0 aan het langste eind. Het eerste half uur werd Zevenhoven overklast en mag het gerust een klein wonder genoemd worden dat het toen nog 0-0 stond. Rohda creëerde met prima voetbal een zestal mogelijkheden en een drietal opgelegde kansen, maar ze waren niet aan het keurkorps van coach Boris van Es besteed.

Toen trainer Chris Snatersen, na een half uur, enige tactische omzettingen in zijn ploeg doorvoerde was het plotseling gedaan met de overmacht van de thuisclub. Zijn ploeg schiep zichzelf daarna mogelijkheden en had ronduit pech met een fraaie lob van Raymond Wens, die op het dak van de goal in plaats van in het doel belande. Op het moment dat Zevenhoven dacht de zaak onder controle te hebben sloeg Rohda ’76 via een formidabel afstandsschot van Mitchel van Waveren, vijf minuten voor de rust, alsnog toe: 1-0.

Lees verder op RTV Lokaal

Opstelling Zevenhoven: Jordy Aartman; Bart v/d Broek (46. Joey Koperberg), Erik Luijben (60. Leon Kampman), Albert van Dieyen, Berry Peters; Daan Brouwer, Wesley Fransen, Raymond Wens; Mitchel Pijpers ©, Robin Leliveld (60. Max Koot), Ruben Plaisier