Zevenhoven knokt zich naar zege tegen Aarlanderveen

Zevenhoven heeft een fraai overwinning in en tegen Aarlanderveen geboekt. Op pure wilskracht knokte de formatie van coach Chris Snatersen zich langs de “Veners”: 2-3.

De eerste helft viel er genoeg te beleven voor beide doelen, na drie minuten spelen kreeg Ruben Plaisier namens Zevenhoven een dot van een kans, vier minuten later Jorn Poelwijk voor Aarlanderveen, beiden verzuimden om de score te openen.

Dat deed wel Aron Bunnik in de 16e minuut voor de thuisclub, Zevenhoven verdedigde niet al te sterk, Bunnik strafte koelbloedig af: 1-0. Daarna kreeg Aarlanderveen mogelijkheden op de 2-0, het vizier stond echter niet op scherp. Vlak voor rust kroop men zelfs door het oog van de naald toen Ruben Plaisier vol de paal trof.

De tweede helft bleek een bizarre, vier noemenswaardige momenten, leverde liefst vier goals op! Na 16 minuten diende zich de eerste mogelijkheid voor Zevenhoven aan, uitblinker Nick Vis deponeerde vanaf zo’n slordige 25 meter de bal in de winkelhaak: 1-1. Amper acht minuten later de tweede mogelijkheid voor de gasten, nu was het Mitchel Pijpers die bijzonder fraai uithaalde: 1-2.

Lees verder op RTV Lokaal

Opstelling Zevenhoven: Jordy Aartman; Bart v/d Broek, Nick Vis, Albert van Dieyen, Berry Peters (80. Damon Boon); Raymond Wens, Wesley Fransen, Erik Luijben (85. Daan Brouwer); Mitchel Pijpers ©, Robin Leliveld (70. Leon Kampman), Ruben Plaisier