Zevenhoven eindigt als laatste in RTV Lokaal Bokaal

Zevenhoven is op de laatste plaats geëindigd in de strijd om de RTV Lokaal Bokaal. Na een dramatisch begin keek Zevenhoven al binnen een kwartier tegen een 0-3 achterstand aan. Bij rust stond Nicolaas Boys al op een 0-4 voorsprong. In de tweede helft kwam Zevenhoven iets beter in de wedstrijd, maar na afloop stond er toch een duidelijke 2-7 eindstand op het scorebord. De komende weken is er nog veel werk aan de winkel voor hoofdtrainer Chris Snatersen om Zevenhoven klaar te stomen voor de competitie. Volgende week zaterdag gaat Zevenhoven voor de beker op bezoek bij Koudekerk.

Opstelling Zevenhoven: Zanoune Radji; Koen Akerboom (46. Bart v/d Broek), Albert van Dieyen ©, Erik Luijben, Nick Vis; Daan Brouwer (46. Raymond Wens), Mitchel Pijpers, Wesley Fransen; Berry Peters (75. Koen Akerboom), Damon Boon (65. Leon Kampman), Leon Kampman (46. Ruben Plaisier)