Zevenhoven boekt dikverdiende zege op Linschoten

Na de teleurstellende nederlaag in de seizoensouverture heeft Zevenhoven zich in de thuiswedstrijd tegen Linschoten knap weten te herstellen. Daar zag het in de beginfase echter niet naar uit. Binnen een paar minuten stond Zevenhoven al op een 0-1 achterstand. Zevenhoven liet zich echter niet van de wijs brengen en ging op jacht naar de gelijkmaker. Voor rust viel deze echter nog niet, maar na een uur spelen wist Mitchel Pijpers de 1-1 op het scorebord te zetten na goed voorbereidend werk van Ruben Plaisier. Tien minuten later volgende de dikverdiende voorsprong. Robin Leliveld kopte een voorzet van Wesley Fransen in de touwen. In de slotfase probeerde Linschoten nog de 2-2 te forceren, maar verder dan een afstandsschot op de paal kwamen de bezoekers niet. Al met al een dikverdiende en broodnodige zege voor de ploeg van Chris Snatersen. Volgende week gaat met op bezoek bij Aarlanderveen.

Opstelling Zevenhoven: Jordy Aartman; Jeroen Haverkamp (35. Bart v/d Broek), Raymond Wens, Albert van Dieyen, Nick Vis; Erik Luijben, Wesley Fransen, Daan Brouwer (46. Berry Peters); Mitchel Pijpers ©, Robin Leliveld, Ruben Plaisier (85. Damon Boon)