De officiƫle website van
SV Zevenhoven

Voetbaldag SVZ

Op woensdagmiddag 22 april organiseert Sport Vereniging Zevenhoven een voetbaldag voor alle jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar in de omgeving. Hiervoor kan iedereen zich opgeven, dus maakt het niet uit of je op voetbal zit of niet! De bedoeling is om alle kinderen een leuke, sportieve dag te bieden en misschien wel kennis te laten maken met het spelletje voetbal. De voetbaldag bestaat uit twee delen, een deel voor de kinderen van 5 t/m 8 jaar, en een deel voor kinderen van 9 t/m 12 jaar.

5 t/m 8 jarigen

Om 13:30 gaan we eerst lekker lunchen, dit hoef je dus niet thuis te doen! Hierna is het tijd om te voetballen. Onder begeleiding van verschillende jeugdtrainers van SVZ wordt er een toernooitje afgewerkt, en krijg je daarnaast de kans om een penalty te scoren bij een van de keepers van het eerste elftal! Rond 16:00 uur is het toernooi afgelopen.

9 t/m 12 jarigen
Om 16:30 wordt er gestart met een toernooi voor de oudere kinderen. Ook hier zullen verschillende jeugdtrainers van de voetbalclub aanwezig zijn en kan je een penalty schieten. Hierna wordt er in de kantine nog gezellig wat gegeten met iedereen. Verwachte eindtijd is 19:00 uur.

Wil je meedoen met deze voetbaldag? Meld je dan voor 14 april aan via leonsvz@hotmail.com! Vermeld hierbij je naam en je leeftijd. Hier kan je ook terecht als je nog vragen hebt.

Ben je nog geen 5 jaar, maar wil je wel al graag voetballen? Dat kan! SVZ heeft namelijk al jaren een kabouter team, waar iedereen welkom is om een keer een training mee te komen doen. Kijk voor meer informatie over het kabouterteam op deze link of neem contact op met Richard Corts (06-15960676).

We hopen jullie allemaal te zien op 22 april!