De officiële website van
SV Zevenhoven

SVZ’er van de week: Kayla van Lith

Kayla van LithOnze nieuwe SVZ’er van de week is Kayla van Lith. Kayla is 11 jaar en speelt sinds dit seizoen al op groot veld in de MO15. Meestal staat ze links- of rechtsvoor maar eigenlijk staat ze liever in de spits. Ook keepen vindt ze erg leuk. Dit doet ze tijdens de trainingen dan ook graag! Kayla’s grootste voetbaltalent is haar snelheid waardoor de tegenstanders haar moeilijk bij kunnen houden. Het richten van de bal zou ze graag nog wel wat willen verbeteren.

1. Wat is je naam, leeftijd & in welk team speel je?
Ik heet Kayla van Lith, ik ben 11 jaar en ik speel in de MO15.

2. Op welke positie sta je meestal in het veld & op welke positie sta je stiekem het liefst?
Links- of rechtsvoor. Of spits, waar ik stiekem het liefst sta. Of keeper!

3. Wie zijn je begeleiders?
Theo en Ruud.

4. Wat is je grootste voetbaltalent?
Rennen.

5. Welk onderdeel wil je nog heel graag verbeteren?
Het beter richten van de bal.

6. Wat is je favoriete club in Nederland & welke in het buitenland?
 Mijn favoriete club in Nederland is Ajax en buitenlandse club Barcelona.

7. Wie is je favoriete speler & welke kwaliteiten van deze speler zou je zelf graag hebben?
Mijn favoriete speler is Messi. Hij heeft de kwaliteiten die ik zou willen, ik denk gewoon alle kwaliteiten die hij heeft.

8. Wat is het leukste wat je meegemaakt hebt bij SVZ?
Het leukste wat ik heb meegemaakt dat was op voetbalkamp. Er lagen toen allemaal snoepjes op de grond en dat vond ik wel grappig.

9. Welke wedstrijd vond jij de leukste wedstrijd in je ‘SVZ-carrière’ en waarom was deze wedstrijd zo leuk?
Welke wedstrijd ik het leukst vond eigenlijk geen idee maar eentje die moeilijk is die je niet zomaar verslaat!

10. Hoop je over tien jaar nog steeds bij SVZ te voetballen & wat hoop je in die tien jaar bereikt te hebben als voetballer?
Nou eigenlijk weet ik dat nog niet. Ik vind het leuk, maar soms ook wat minder. Het leeftijdsverschil in ons team is nu best groot.

11. Aan welke tips van een trainer/coach heb jij het meeste gehad die je ook graag met anders SVZ’ers wil delen?
Dat als ik hoog wil schieten dat ik wat naar achter moet bewegen.