De officiële website van
SV Zevenhoven

Nog een maand tot het Jubileumweekend!

Over precies een maand is ons Jubileumweekend ter ere van het 50-jarig bestaan al aan de gang. Een weekend waar wij als organisatie al ruim een jaar naar uitkijken. Het programma is natuurlijk al een tijdje bekend, maar het wordt nu ook tijd om nog meer informatie bekend te maken.

Vanaf donderdag 2 juli staat er op onze accommodatie een feesttent. In tegenstelling tot eerdere feesten staat deze tent niet op de parkeerplaats. Er wordt namelijk een zogenaamde strechtent over ons terras geplaatst. Deze stretchtent zorgt voor een overkapt terras, welke aan de zijkant ‘gewoon’ open is en wordt gekoppeld aan de kantine.

Donderdag 2 juli
’s Avonds staat de eerste activiteit op het programma. Vanaf 19:00 uur is er weer een ouderwets Sixentoernooi. Alle senioren, dames, A-junioren en andere vrijwilligers kunnen hieraan deelnemen (momenteel zijn er al zo’n 80 aanmeldingen, terwijl nog niet alle inschrijfformulieren binnen zijn). In gemixte teams komt er rond 21:30 uur een winnend team uit de bus rollen. Op zijn geheel eigen wijze zal Piel namens de organisatie van de ‘donderdagavondgroep‘ vervolgens de prijsuitreiking doen, waarbij voor de winnaars een klein prijsje in het vooruitzicht ligt.
Daarna is het tijd voor de derde helft, waarbij Fresh Drive-In Show de muziek verzorgt. Om deze openingsavond nog mooier te maken zijn alle dranken voor een gereduceerd bedrag te koop en wordt er voor alle deelnemers en aanwezigen gratis saté beschikbaar gesteld.
Aanmelden voor het Sixentoernooi kan via je elftalleider, Pino, of door te mailen naar sixentoernooi@svzevenhoven.nl.

Vrijdag 3 juli
Deze dag staat in het teken voor een ieder die ooit maar wat te maken heeft gehad met SV Zevenhoven. Alle (oud-)leden, (oud-)vrijwilligers, supporters, sponsors en andere betrokkenen boven de 18 jaar zijn van harte welkom op onze Reünie- & Feestavond. Al een jaar lang is de zogenaamde ‘vrijdagavondgroep‘ druk bezig met de voorbereidingen door op zoek te gaan naar oud-leden, oud beeld- en videomateriaal, etc.
De avond zal om 20:00 uur beginnen en gedurende deze avond wordt er een woordje gedaan en zullen er oude foto’s en video’s getoond worden. Ook op deze avond wordt de muziek verzorgd door Fresh Drive-In Show. Tevens zal coverband Lek optreden.
Inmiddels heeft een groot aantal leden en oud-leden zich al opgegeven, maar we missen echter nog veel mensen op onze gastenlijst! Aanmelden voor de reünieavond kan nog steeds via www.svzevenhoven.nl/jubileumweekend/aanmelden-reunie. Doe dit z.s.m. in verband met de aanschaf van catering.
Een ieder die zich heeft aangemeld ontvangt een aantal gratis consumptiebonnen. De rest van de consumpties zijn voor eigen rekening. De club zal echter wel voor hapjes zorgen.

Zaterdagochtend 4 juli
Sinds vorige week is pas de invulling voor de jeugd bekend geworden. Onze hoofdtrainer Dennis van den Ing zal voor al onze jeugdleden een clinic verzorgen en wordt hierbij geassisteerd door enkele spelers uit het 1e elftal. De clinic begint om 09:30 en duurt tot ongeveer 11:30 uur. Na afloop ontvangen alle deelnemers een blijvende herinnering.
De clinic is gratis en alle jeugdspelers kunnen zich hiervoor aanmelden via augenput@casema.nl (de aanmeldingen gaan als een speer!).
De kantine is na de clinic tot slechts 12:00 uur geopend. Daarna wordt de kantine gesloten in verband met het middagprogramma.

Zaterdagmiddag 4 juli
Om 16:00 uur zal ons 1e elftal aantreden tegen de profs van FC Utrecht. Al in januari 2014 hebben de eerste gesprekken met de Utrechters plaatsgevonden en ondanks de start van de Tour de France op dezelfde dag in hun stad willen ze graag onze kant op komen. Een prachtige affiche staat er dan ook op het programma!
Net als bij de wedstrijden van 10 jaar geleden tegen NAC Breda en 5 jaar geleden tegen FC Volendam is het mogelijk om de wedstrijd als VIP bij te wonen. VIP’s zijn vanaf 13:00 uur van harte welkom op ons sfeervolle terras. Hier worden zij met een uitgebreide Italiaanse lunch in de watten gelegd en tevens worden zij van een drankje voorzien.
Zodra de spelersbus van FC Utrecht is gearriveerd wordt er ook een woordje worden gedaan door een lid van de technische staf van FC Utrecht. VIP’s hebben bovendien de exclusieve mogelijkheid om de wedstrijd vanaf het terras of op één van de opgestelde tribunes te bekijken.
De ‘gewone’ bezoeker is vanaf 14:00 uur welkom op ons sportcomplex. Op de parkeerplaats is voor hen een gezellig plein ingericht, waar zij terecht kunnen voor een versnapering. Bij verschillende eetstands (met o.a. Snackservice Marie en Low & Slow BBQ Catering) kun je terecht om wat te eten en uiteraard is het ook mogelijk om er een biertje of een een frisje te halen.
Vanaf 15:00 uur wordt het hek naar het voetbalveld geopend en kan men een plaatsje rondom het veld bemachtigen. Toegang tot het terras en de kantine is er echter niet, dit is exclusief voor VIP’s.
Je kunt je nog steeds aanmelden als VIP. Je kunt een tafel voor 6 personen bestellen via www.svzevenhoven.nl/jubileumweekend/sponsoring/vip-tafels/ of een individueel VIP-tickets bestellen op www.svzevenhoven.nl/jubileumweekend/kaartverkoop/tickets-bestellen/.
Uiteraard is het ook mogelijk om een normaal kaartje voor de wedstrijd (+ aansluitende feestavond) te bestellen via www.svzevenhoven.nl/jubileumweekend/kaartverkoop/tickets-bestellen/. Op de wedstrijddag zijn kaarten ook aan de deur te koop voor een hoger tarief. Dus bestel je kaarten in de voorverkoop en profiteer tevens van 20% extra keuzekorting bij Intersport-Twinsport.
Om 16:00 zal de aftrap van de wedstrijd plaatsvinden. Bij de veldopkomst zullen de F-pupillen mee het veld opgaan en wordt de aftrap verzorgd door ‘pupil van de week’ Dani Verkerk (gekocht op de veiling). 
Inmiddels hebben een tiental D-pupillen hun plaatsje voor de afrastering opgezocht, zij zullen namelijk op verzoek van FC Utrecht als ballenjongens fungeren.

Zaterdagavond 4 juli
Na afloop van de wedstrijd is de dag nog niet voorbij. Het terras en de kantine worden dan namelijk geopend voor een ieder met een kaartje voor het afsluitingsfeest. Tijdens deze afsluitende feestavond zullen Dirk-Jan (bekend van de Après Skihut) en de band van Marjolein van der Meer optreden. Verder zal Fresh Drive-In Show ook ditmaal weer de muziek verzorgen. Gedurende deze avond kunnen bezoekers van het feest ook op het parkeerterrein terecht, waar de eetstands nog altijd aanwezig zijn om een ieder van een heerlijke maaltijd te voorzien.

We hopen er met z’n allen een fantastische feestavond van te maken en daarmee de kroon op een schitterend jubileumweekend te zetten!

De Jubileumcommissie is echter nog wel op zoek naar een aantal vrijwilligers, en met name voor de bar op vrijdag- en zaterdag. Ook voor de kaartverkoop en het uitdelen van de bandjes op zaterdag zijn nog vacatures. Wil jij helpen? Meld je dan hier aan.

Voor meer informatie over het Jubileumweekend kun je terecht bij de Jubileumcommissie of elders op onze Jubileumsite.

11174438_1576148195976024_7834728259736915744_o