De officiële website van
SV Zevenhoven

Nieuwsflits jeugdbestuur – November

De competitie is voor de jeugdteams inmiddels enkele wedstrijden onderweg en de kerstperiode komt met grote stappen dichterbij. Tijd voor de laatste nieuwsflits van het jaar.
Voordat ik over de verschillende onderwerpen begin, wil ik al onze onmisbare vrijwilligers bedanken voor hun inzet in het jaar 2015. We hopen ook in 2016 weer een beroep op jullie allen te mogen doen, BEDANKT!

Verder in deze nieuwsflits:
– Opening Jeugdhoek
– Respect bord
– Wijzigingen Jeugdbestuur
– Kerstbingo
– Oliebollentoernooi
– Oliebollenverkoop
– Activiteiten
– Bestuursdienst

Opening Jeugdhoek

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat onze jeugdhoek geopend is, een project waar we als jeugdbestuur best trots op zijn. Via deze weg willen we iedereen nogmaals van harte bedanken, Sjors Röling voor het schilderwerk, Leo Aartman voor al het zagen, boren en bevestigen en Danilo Boon voor het stofferen.
Het is een prachtig gezicht om al die kids op een zaterdag in de hoek met de quiz in de weer te zien. Het fanatisme bij de teams maakt de strijd om het team van het jaar ook spannend, de nummers 1 t/m 4 staan binnen 25 punten van elkaar. Punten die verdiend kunnen worden door de quiz goed te maken, verslagen in te leveren en ze kunnen zelfs bonuspunten krijgen voor het leukste verslag van de week.

De Shoot-outs van de E1 waren ook een groot succes, dit zullen we de rest van het seizoen zeker voortzetten. Op 23 januari in de rust van de wedstrijd SVZ 1 – Delta Sports 1, is het de beurt aan de D1 om hun kunsten te vertonen.

Respectbord
Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen op Facebook, maar rondom jeugdwedstrijden hebben we met dank aan Screendruk Liberty een nieuw respectbord. Een bord wat wij als vereniging een mooi initiatief vinden, maar niet hebben laten maken omdat het hard nodig was. Het is enkel een reminder voor de supporters langs de lijn. Het respect bij onze jeugdwedstrijden is in onze ogen al van grote klasse! Het bericht van het bord op Facebook werd 53x gedeeld, heeft 549 likes en maar liefst 25.000 bereikte personen opgeleverd, een gigantisch bereik voor ons als kleine vereniging!

12265964_1032620666779358_7769593443522128132_o

Wijzigingen jeugdbestuur
Gedurende de afgelopen maanden hebben we een aantal wijzigingen gehad in ons jeugdbestuur. Zo is Jacco Schoonenwolf bij de ledenvergadering officieel benoemd als jeugdvoorzitter, en is ook Jeroen Haverkamp toegetreden tot het jeugdbestuur om zich bezig te gaan houden met de wedstrijdzaken voor de pupillen. Helaas is Leybra Stolk gestopt met haar bezigheden, haar willen we via deze weg nog hartelijk bedanken en veel succes wensen met haar overige bezigheden. Ook heeft Jerry Groeneveld aangegeven aan het einde van het seizoen te zullen stoppen. Om hun plek in te nemen zijn al verschillende balletjes opgegooid, wie weet in een volgende nieuwsflits meer daarover.

Het jeugdbestuur zal het aankomende seizoen bestaan uit:
Voorzitter : Jacco Schoonenwolf
Technische Commissie : Leon Kampman en Jerry Groeneveld
Junioren secretariaat : Robin Domburg
Pupillen secretariaat : Jeroen Haverkamp
Evenementen & overige voetbalzaken : Jos van de Berg, Jeffrey Bosman & Bart van de Broek

Kerstbingo
Het jaarlijkse voetbalkamp kan altijd wat extra geld gebruiken, ook daarom wordt er dit jaar op 12 december weer een kerstbingo gehouden. De eerste getallen zullen rond 20:00 uur genoemd worden, en ook dit jaar heeft de organisatie weer haar best gedaan om geweldige prijzen bij elkaar te zoeken. De volledige opbrengst zal ten goede komen aan het voetbalkamp. Hopelijk zien we jullie allemaal 12 december in de kantine!

Oliebollentoernooi
Dit jaar is er een kleine verandering in de planning van het oliebollentoernooi. Het is dit jaar niet, zoals jullie gewend zijn, de eerste vrijdag van het nieuw jaar, maar dit prachtige evenement wordt gehouden op dinsdag 29 december. Precieze indelingen en tijden zullen door de leiders nog doorgegeven worden, maar houd de dag in elk geval vrij.

Oliebollenverkoop
Op oudjaarsdag is het inmiddels een traditie geworden dat jeugdleden van SVZ langs de deuren gaan om oliebollen te verkopen, ook dit jaar hopen we deze traditie in leven te houden. Maar zonder vrijwilligers zijn we nergens, daarom de oproep of er mensen bereidt zijn om de oliebollen op 31 december in de kantine te verpakken zodat deze verkocht kunnen worden. De jeugdteams die gevraagd worden om de oliebollen te verkopen, krijgen in de komende weken bericht daarover van hun leider. Ligt jouw talent niet bij het inpakken van de oliebollen, maar heb je wel zin hebben om jeugdleden door het dorp te rijden? Ook dan doen we graag een beroep op je!
Neem voor meer informatie contact op met Robin Domburg: 06-46572222

Activiteiten
In het aankomende jaar zullen wij weer vele activiteiten organiseren voor de jeugd, op sommige komen we later terug.
De volgende activiteiten zijn al vastgelegd:
– 2 december; Sinterklaasfeest voor de F-pupillen & Kabouters
– 12 december; Kerstbingo
– 29 december; Oliebollentoernooi
– 21 mei; Pupillentoernooi
– 28 mei; Dagwinkel Sportdag
– 9 t/m 12 juli; Voetbalkamp Pupillen
– 12 t/m 16 juli; Voetbalkamp Junioren

Er wordt gekeken of er een clinic van selectiespelers aan jeugdspelers in de voorjaarsvakantie gehouden kan worden. En ook de voetbalmiddag rond de meivakantie was vorig jaar zo’n groot succes, dat er hoogstwaarschijnlijk 27 april  een tweede editie gehouden wordt.
Op zaterdag 14 mei, rondom de laatste thuiswedstrijd van ons 1e elftal, willen we een mooie seizoensafsluiting houden voor alle jeugdteams, met onder andere de bekendmaking van het Team van het Jaar. We hopen dat alle jeugdspelers die dag aanwezig zijn!

Bestuursdienst
Iedereen heeft ze vast wel eens gezien, de vrouwen en mannen die op zaterdagochtend in de bestuurskamer zitten om de tegenstanders, scheidsrechters en andere personen te ontvangen. Mensen die onmisbaar zijn voor onze vereniging. Maar toch zitten we redelijk krap wat deze mensen betreft. Voor de ochtend bestuursdiensten zouden we daarom graag nog wat verse krachten erbij willen hebben. Het aantal keer dat er bestuursdienst gedraaid wordt kan volledig in overleg gaan, alle keren dat je kan is mooi meegenomen namelijk!
Neem voor meer informatie contact op met Robin Domburg: 06-46572222

Namens het jeugdbestuur willen wij iedereen alvast fijne feestdagen wensen, en tot ziens op ons mooie sportcomplex !