De officiƫle website van
SV Zevenhoven

Geef je op voor voetbalkamp 2015!

De eerste voorbereidingen voor het voetbalkamp van 2015 zijn getroffen. Dit jaar vindt het voetbalkamp plaats van 11 juli t/m 14 juli voor de pupillen en van 14 juli t/m 18 juli voor de junioren. We zullen verblijven op Kampeerboerderij de Berghoeve in Epe. Voor sommigen is deze accommodatie wellicht bekend, aangezien we er een paar jaar geleden ook zijn geweest. De accommodatie is toen prima bevallen. We hebben twee sportvelden tot onze beschikking, het bos is op loopafstand en de omgeving is prachtig. Oftewel alles is aanwezig voor weer een fantastisch voetbalkamp!

Het is vanaf vandaag mogelijk om je in te schrijven. Dit kun je doen door het inschrijfformulier in te vullen en deze te mailen naar Mariska. Het is ook mogelijk om het inschrijfformulier door de brievenbus te gooien bij Mariska of Wieteke. We hopen ook dit jaar weer veel inschrijvingen te mogen ontvangen, want hoe meer kinderen er mee gaan, hoe gezelliger het wordt! De kampleiding heeft er in ieder geval weer onwijs veel zin in, hopelijk jullie ook!

Meer informatie kun je vinden op het inschrijfformulier. Ben je benieuwd naar de accommodatie? Neem dan een kijkje op www.kampeerboerderijepe.nl.