De officiële website van
SV Zevenhoven

BREAKING NEWS: Zevenhoven komt toch uit in West 2!

Ja, jullie lezen het goed. De KNVB heeft de indeling herzien, waardoor SVZ toch de, zo gewenste, streekderby’s kan spelen in de 3e klasse A van West 2.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat SVZ ingedeeld was in de 3e klasse B van West 1. Een grote domper, zowel emotioneel als financieel. Want dan betekende dat we geen affiches zouden hebben met bijvoorbeeld SVZ-Nieuwkoop, SVZ-Siveo et cetera. Wedstrijden waar veel publiek op afkomt, die een mooie sfeer met zich meebrengen en, niet onbelangrijk, dus ook goede kantine-inkomsten. Bij de selectie en vele betrokkenen was de teleurstelling enorm groot. Zo ook bij het bestuur.

Vrijdag is er direct met meerdere personen binnen de KNVB contact gelegd, waarbij we de consequenties voor SV Zevenhoven hebben toegelicht, maar ook de suggestie hebben gedaan dat het veel logischer zou zijn als Kagia in West 1 zou uitkomen in plaats van SVZ. Op maandag gaf de KNVB aan dat ze SVZ wel in West 2 wilde plaatsen, mits Kagia met ons zou willen ruilen. Diezelfde dag is er contact gelegd met het bestuur van Kagia en gelukkig hadden zij diezelfde avond een vergadering waarin zij hier een besluit over zouden nemen. Dit was nog best spannend, omdat Kagia in eerste instantie bewust bij de KNVB had aangevraagd om in West 2 uit te mogen komen. Ik kan je verzekeren dat we met het hele bestuur die avond hebben zitten nagelbijten. Dinsdagochtend kwam het verlossende bericht. Kagia wilde met ons ruilen! Wat een opluchting!

Op dinsdag 16 augustus speelt onze selectie in de voorbereiding tegen Kagia. Laten we ze dan hartelijk bedanken door met veel supporters te komen, want ze bewijzen ons hiermee een grote dienst!