Aanstaande zondag: 7-loop

Aanstaande zondag vindt voor de 33e keer de 7-loop in Zevenhoven plaats. Het parcours loopt door mooie, landelijke gebieden onder andere het natuurgebied “De Groene Jonker” en langs de mooie rivier “De Kromme Mijdrecht”. Start en finish vinden plaats bij SV Zevenhoven aan de Stationsweg. U kunt hier gebruik maken van parkeergelegenheid (in de directe omgeving), kleedruimte, douchegelegenheid en horecafaciliteiten.

Kijk voor meer informatie op www.7-loop.nl.

Categorie(ën): Evenementen

Zevenhoven speelt gelijk tegen de reserves van ARC

Dinsdagavond heeft Zevenhoven de vriendschappelijke uitwedstrijd tegen eersteklasser ARC 2 met 3-3 gelijk gespeeld. Voor Zevenhoven vonden Robin Leliveld (2x) en Niels van Rijn het net.

Zevenhoven oefent dinsdagavond tegen ARC 2

Morgenavond (dinsdag 25 september) speelt Zevenhoven een oefenwedstrijd tegen het 2e elftal van ARC. De wedstrijd begint om 20.45 uur en wordt afgewerkt bij ARC te Alphen a/d Rijn.

Categorie(ën): Selectie

Valste competitiestart voor Zevenhoven

Zevenhoven heeft zijn eerste competitiewedstrijd tegen Woubrugge met 1-2 verloren. Woubrugge kwam na een paar minuten spelen al op een 0-1 voorsprong. Daarna had Zevenhoven het een tijdje lastig, maar langzamerhand kwam Zevenhoven beter in de wedstrijd en vervolgens ging het op zoek naar de gelijkmaker. Na een half uur spelen kwam Zevenhoven verdiend langszij door een treffer van Berry Peters. In de tweede helft had Zevenhoven aanvankelijk ook het betere van het spel. Vanuit het niets kwamen de bezoekers opnieuw aan de leiding (1-2). Zevenhoven probeerde nog de gelijkmaker te forceren, maar tot echte grote kansen leidde dit niet meer.

Opstelling Zevenhoven: Rody Hoogendoorn; Jop Vianen, Sjoerd Zuijdervliet ©, Mika Valentijn (70. Paul v/d Bergh); Nick Vis, Wesley Fransen, Robert Mooren, Berry Peters; Robin Leliveld (70. Max Koot), Danilo Boon, Nick Mooren (85. Joey Koperberg)

Categorie(ën): Verslagen

Keuken vanaf 16:00 uur geopend

We zoeken voor morgenmiddag van 12:00 tot 16:00 uur nog iemand voor in de keuken. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Richard de Kruijf (mightykrent@hotmail.com). Anders is de keuken pas vanaf 16:00 uur geopend.

Categorie(ën): Algemeen

Wedstrijdbalsponsor Zevenhoven – Woubrugge

De wedstrijdbal bij Zevenhoven – Woubrugge wordt morgen (zaterdag 22 september) geschonken door: Theo’s Multidiensten

Categorie(ën): Sponsoring

Zevenhoven weerbaar na moeizame start

Zevenhoven heeft zijn derde en laatste bekerwedstrijd met 3-2 verloren. In Lisserbroek was derdeklasser Kagia met 3-2 te sterk voor de ploeg van Chris Snatersen. De thuisploeg kwam goed uit de startblokken en kreeg enkele 100% kansen op de openingstreffer. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Zevenhoven beter in de wedstrijd en via een hakbal van Robert Mooren was het zelfs dichtbij de 0-1. Vlak voor rust kwam de thuisploeg alsnog verdiend op voorsprong. Tien minuten na rust werd de score door Kagia verdubbeld. Nick Mooren zorgde halverwege de tweede helft voor de aansluitingstreffer, echter kon Zevenhoven hier niet lang van genieten (3-1). Danilo Boon zorgde tien minuten voor tijd uit een vrije trap voor de 3-2. In de absolute slotfase kon Zevenhoven echter niet meer de gelijkmaker forceren. Volgende week start Zevenhoven de competitie met een thuiswedstrijd tegen Woubrugge.

Opstelling Zevenhoven: Rody Hoogendoorn; Jop Vianen, Sjoerd Zuijdervliet ©, Mika Valentijn; Nick Vis, Wesley Fransen (70. Raymond Wens), Robert Mooren, Stan Brouwer (46. Damon Boon); Robin Leliveld, Danilo Boon, Nick Mooren

Nieuwe verjaardagskaarten

Speciaal voor onze vereniging heeft Angela van www.liefzillustratie.nl een nieuw ontwerp voor de verjaardagskaart gemaakt. Een kaart die alle jeugdleden op of rond hun verjaardag zullen ontvangen dit seizoen!

Het resultaat mag er zijn, het is een leuke kaart geworden! Eentje die Eva van Leeuwen van de MO13 zaterdag op haar verjaardag als eerste ontvangen heeft!

Categorie(ën): Jeugd

Bericht vanuit de zaalcommissie

N.a.v. een team die meldt dat zij 4 wedstrijden om 21:45 hebben we het schema bekeken en enkele wijzigingen doorgevoerd. Er zijn geen wedstrijden verplaatst naar andere datum. Er zijn alleen wedstrijden gewisseld op dezelfde avond en een aantal ordediensten zijn mee verhuist. Nog meer gelijk trekken was helaas niet mogelijk.

Met de volgende ronde willen de verdeling verbeteren / herstellen. De wijzigingen zijn in het groen / cursief weergegeven. Tevens is de ordedienst toegevoegd. De wijzigingen zullen ook woensdag a.s. ook bij Hugo te zien zijn.

Excuus voor ongemak.

Met sportieve groet namens de zaalcommissie.
Gerrit Domburg

Categorie(ën): Zaal

Zevenhoven 3 trekt aan het kortste eind

Jong SVZ speelde zaterdag thuis tegen Noordwijk 5. Een team op leeftijd met veel voetbalervaring. De aftrap was enigszins vertraagd doordat de tenues van de bezoekers in Noordwijk achter waren gebleven, maar met de reserve tenues van Zevenhoven was het ook prima voetballen. Lees verder »