Zevenhoven voor rust al geklopt

Zevenhoven heeft het thuisduel tegen Floreant feitelijk voor de rust al weggegeven: 1-3.

Coach Chris Snatersen: “Voor de rust zag ik een zwak Zevenhoven die in alles de kaas van het brood liet eten, overal te laat was, daarnaast in balbezit erg zwak en aanvallend konden we ook al niets brengen. De 0-2 achterstand was daarvan dan ook het logische vervolg.”

Snatersen bracht in de rust enkele aanpassingen toe en voerde een dubbele wissel uit. Prompt was het spelbeeld na de thee heel anders. Zevenhoven zette haar tegenstander vast op eigen helft en de Boskopers kwamen er hoegenaamd niet meer aan te pas. Zevenhoven creëerde kansen maar het ontbeerde aan een beetje geluk om de aansluitingstreffer te realiseren.

Lees verder op RTV Lokaal

Opstelling Zevenhoven: Jordy Aartman; Jeroen Haverkamp (46. Jos v/d Broek), Nick Vis, Albert van Dieyen, Berry Peters; Raymond Wens, Wesley Fransen, Erik Luijben (75. Daan Brouwer); Mitchel Pijpers ©, Damon Boon, Leon Kampman (46. Bart v/d Broek)