Zevenhoven maatje te groot voor Meerburg

Zevenhoven heeft zijn tweede bekerwedstrijd met 2-0 gewonnen. Op eigen veld was de ploeg van Dennis van den Ing een maatje te groot voor Meerburg. Toch had Zevenhoven na een kwartier op een 0-1 achterstand kunnen gaan. Martijn Brouwer veroorzaakte een strafschop, maar redde knap op de daaropvolgende inzet. Vijf minuten later opende Ivo v/d Vlugt de score na goed voorbereidend werk van Roland Verlaan. Zevenhoven vergat daarna de score verder uit te breiden, alhoewel Meerburg ook nog dicht bij de gelijkmaker was middels een schot op de kruising.
In de tweede helft was het éénrichtingsverkeer richting het doel van de bezoekers. Echter hadden Pieter-Koen v/d Plas en Ivo v/d Vlugt hun vizier niet op scherp staan. Invaller Berry Peters had dat wel en bekroonde zijn invalbeurt met de 2-0. Dit was ook de eindstand.
Aanstaande zaterdag neemt Zevenhoven het in eigen huis op tegen RCL. Een prima graadmeter met het oog op de competitiestart een week later.

Opstelling Zevenhoven: Martijn Brouwer; Michiel Polman, Tom van Vliet (46. Koen Aartman), Frank Koelewijn, Thijs Noordsij; Luke v/d Broek, Bob Annegarn, Pieter-Koen v/d Plas, Roland Verlaan (70. Bart v/d Broek); Coen Ravesloot (55. Berrry Peters), Ivo v/d Vlugt