Zevenhoven kan helft lang mee met Koudekerk

Zevenhoven heeft zijn eerste bekerwedstrijd tegen Koudekerk met 6-0 verloren. In de eerste helft was Koudekerk de ploeg die het spel maakte, maar de organisatie bij Zevenhoven stond als een huis. Beide ploegen kregen een paar kleine kansjes, echter was het de thuisploeg die twee keer toeslag en zodoende met een 2-0 voorsprong de rust in ging. In de tweede helft werden de ruimtes groter en kon Zevenhoven het niet meer voorlopen. Het laatste half uur liep Koudekerk uit naar een 6-0 overwinning.
Volgende week speelt Zevenhoven zijn tweede bekerwedstrijd. Om 14.30 uur komt Meerburg op bezoek aan de Stationsweg in Zevenhoven.

Opstelling Zevenhoven: Jordy Aartman; Koen Akerboom, Raymond Wens ©, Koen Aartman, Bart v/d Broek (35. Damon Boon); Erik Luijben, Wesley Fransen, Roland Verlaan; Daan Brouwer (60. Robin van Mever), Bastiaan van Blaaderen, Leon Kampman (75. Joey Koperberg)