Zevenhoven boekt knappe zege bij Woerden

Zevenhoven heeft de lastige uitwedstrijd bij Woerden, de nummer vier van de ranglijst, met 1-2 gewonnen. Het eerste kwartier zag het daar niet naar uit. Woerden begon beter aan de wedstrijd, kreeg enkele grote kansen en kwam dan ook verdiend op een 1-0 voorsprong. Zevenhoven mocht op dat moment van geluk spreken dat de score niet werd verdubbeld en bleef zodoende in de wedstrijd. Langzaam maar zeker kwam Zevenhoven beter in het spel en nog voor de rust werd de score omgebogen. Eerst was het Mitchel Pijpers met de gelijkmaker en Ruben Plaisier zorgde voor de 1-2 voorsprong.
Aan het begin van de tweede helft kwam Zevenhoven een wat moeilijkere fase goed door en daarna kreeg men via de drie aanvallers enkele grote kansen om afstand te nemen van Woerden. Gescoord werd er echter niet en zodoende mocht de thuisploeg blijven hopen op de gelijkmaker. Behalve enkele dode spelsituaties werd Woerden niet meer gevaarlijk. Zodoende mocht Zevenhoven de tweede driepunter op rij bijschrijven en is de ploeg van Chris Snatersen weer gestegen naar een plaats in het linkerrijtje.
Twintig minuten voor tijd maakte de jarige A-junior Paul van den Bergh (18) nog zijn debuut voor Zevenhoven.

Opstelling Zevenhoven: Jordy Aartman; Robin Leliveld, Nick Vis, Albert van Dieyen, Bart v/d Broek (50. Daan Brouwer); Raymond Wens, Wesley Fransen (70. Paul van den Bergh), Erik Luijben; Damon Boon (80. Nick Mooren), Mitchel Pijpers ©, Ruben Plaisier