Aanmeldingsformulier leden

Irma Uijttewaal
ledenadministratie@svzevenhoven.nl
0172-537291

Lid zijn bij Sportvereniging Zevenhoven is hartstikke leuk! De club uit Zevenhoven richt zich op een mix van prestatie, sportiviteit en ontspanning.
Ook als niet-spelend lid heeft een lidmaatschap meerwaarde. Alle thuiswedstrijden van Zevenhoven zijn op die manier gratis te bezoeken. Verder mag je je mening geven tijdens de algemene ledenvergadering. Dit alles geldt overigens ook voor de wel-spelende leden.

Vind u het als ouder een te grote gok om uw kind direct spelend lid te laten worden? Geen probleem. Voor de jongste jeugd (JO9 en Kabouters) geldt dat er de mogelijkheid is om eerst kennis te maken met de voetbalsport. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Leon Kampman (leonsvz@hotmail.com).

Geslacht (verplicht)

Voorletter(s) (verplicht)

Roepnaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Mobiele telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Soort lid (verplicht)

Let op: spelende leden vanaf 10 jaar moeten een pasfoto inleveren bij de ledenadministratie (Zuideinde 24, 2435 AS Zevenhoven)

Relatienummer KNVB (indien bekend)

IBAN nummer (verplicht)

Wanneer je ouder bent als 16 jaar en je opgeeft als spelend lid dan moet er ook een nummer van een legitimatiebewijs opgegeven worden.

Soort identiteitsbewijs

Nummer identiteitsbewijs

Bent u (eventueel) inzetbaar voor vrijwilligerswerk binnen de vereniging? (verplicht)

Wat is uw beroep?

Er wordt betaald via een automatische incasso. Hiervoor dient u deze machtiging te downloaden. De ingevulde machtiging kan ingeleverd worden in de bestuurskamer van SVZ of opgestuurd worden naar Schoterstraat 28, 2435 XL Zevenhoven. Er kan niet eerder gevoetbald worden, voordat getekende machtiging in ons bezit is.

Opmerking: bij automatische incasso volgt een korting van € 2,50 op het contributiebedrag.

Contributiebedragen
Senioren: € 220,00 (acceptgiro) – € 217,00 (machtiging)
JO19-1 en MO19-1: € 133,00 (acceptgiro) – € 130,00 (machtiging)
JO17-1 en MO15-1: € 116,00 (acceptgiro) – € 113,00 (machtiging)